2017. március 27., hétfő
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten PénzMag és Vetőmagvilág melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. márciusi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. márciusi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. márciusi száma         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/1-2. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Mellékletek

PetFarmVet 2011-01
Pet Farm Vet

Az állattenyésztőknek, állatorvosoknak és a kisállattartóknak készül a PetFarmVet melléklet, amely katalógusként bemutatja a kapható állattenyésztési felszerelések, eszközök, gyógyszerek, stb. választékát. A felsorolt termékek mellett az árakat is megtalálhatja, továbbá tájékozódhat a további vásárlási lehetőségekről.

Garancia 2010-04
Garancia

A Garancia című melléklet, folyamatosan tájékoztat a pályázatokról, a hitelfelvételi lehetőségekről és a hitelekhez kapcsolódó garanciákról, kezességvállalásról. Vezető interjújában egy-egy időszerű közgazdasági témáról kérdezik az illetékes szakembert. Bemutatkoznak benne olyan vállalkozások, akik megfelelően tudtak élni a pályázatok és hitelek adta lehetőségekkel.

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Kiemelt PR cikk

PIR habos szendvicspanel

A Neomar Consulting SRL. nemzetközi piackutató vállalat kiadta a 2015 évre vonatkozó statisztikai jelentését, amely többek között adatokat tartalmaz a magyarországi szendvicspanel piacról. Két fontos adatra derült fény a jelentésből. Az egyik, hogy a magyar piacon lévő szendvicspanelek egyre növekvő hányadban magyarországi gyárakban készülnek.

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!